2022 Tentoonstelling in het Stadsmuseum Grave

Van 4 juni 2022 tot 26 september 2022 was de tentoonstelling “Planten onder de loep: STOEPPLANTJES” in het Stadsmuseum Grave.

Deze bijzondere tentoonstelling was een initiatief van de Vereniging Botanische Kunstenaars Nederland, Hortus Botanicus Leiden en Fotoclub de Soos uit Grave.

Info stoepplantjes: www.hortusleiden.nl/onderwijs/stoepplantjes-1

Foto: Wapke Coolen uit Velp.
Wapke is een van de geaccrediteerde tekenaars van de vereniging Botanische Kunstenaars Nederland en lid van de fotoclub

2020: Tentoonstelling in het Graafs museum in Grave

De tentoonstelling van onze leden in het voorjaar en zomer was een succes, ondanks de Coronatijd. Veel mensen brachten hun vakantie door in Nederland en daardoor kwamen er  meer bezoekers in het Graafs Museum.
Het Graafs museum en 0486TV  hebben een video opname gemaakt van onze tentoonstelling.  Het is een prachtige presentatie geworden, mede dankzij het uitstekende commentaar van Albert Hofman.
De video impressie kun je bekijken door hier te klikken.

De foto’s van de 21 deelnemers aan de expositie zie je hieronder:
Klik op een foto en je ziet een vergroting van de foto!