Gerard Veenstra

Wij zijn een groep enthousiaste amateurfotografen uit Grave, die het leuk vinden om samen te fotograferen. We stimuleren, motiveren en inspireren elkaar om onze vaardigheden verder te ontwikkelen en om stappen vooruit te zetten. We leren vooral door te kijken, vragen durven stellen en dingen uitproberen. Het hebben van kennis van je camera geeft je de mogelijkheid aan te sluiten bij de kennis en vaardigheden van de leden van de fotoclub.

Fotoclub de Soos is opgericht in 2011. Het is een club met 40 tot 50 leden. Op de clubmiddagen en in werkgroepen besteden we aandacht aan alle aspecten van de fotografie. Ook hechten wij aan een goede sfeer binnen de club.

Meer weten?
Kom vrijblijvend een keer langs op een clubmiddag om de sfeer te proeven en om kennis te maken.

Veel gestelde vragen:

Wie kan lid worden?
Iedereen die graag fotografeert kan lid worden van de fotoclub. Wij stellen geen eisen aan apparatuur. Wel is de voorwaarde dat je lid bent of wordt van de Sociëteit tot Nut ende Vermaeck. Je kunt dan gratis aan alle activiteiten deelnemen.
Wanneer zijn de bijeenkomsten?
Het clubjaar is van eind september tot 1 mei. Twee keer per maand is op maandagmiddag een clubbijeenkomst van 13.30 – 16.00 uur, met aansluitend een gezellig drankje aan de bar.
Kan ik een keer komen kijken?
Je kunt altijd zonder verplichtingen 2 keer binnenlopen. Maak hiervoor een afspraak met het secretariaat. Meer info vind je bij CONTACT / AANMELDEN onder het menu LID WORDEN.
Wat kost het lidmaatschap?
De contributie van de fotoclub wordt samen met de contributie van de Sociëteit geïnd.
De contributie bedraagt €95 voor de Sociëteit en €20 voor de fotoclub. Meer info vind je onder het menu LID WORDEN

Hoe verloopt een clubmiddag?
De eerste clubmiddag van de maand is een middag waar centraal aandacht wordt besteed aan fotobesprekingen, fototechnieken en thema opdrachten. Ook brengen we de besproken onderwerpen en technieken met de camera in praktijk.
De tweede middag is de “werkgroepenmiddag”. Er zijn diverse werkgroepen, denk hierbij aan Natuur en Landschap, Macro, Architectuur, Licht, Water, fotobewerking. Je kunt zelf de werkgroep kiezen die bij jou past. Deze middag wordt door iedere werkgroep gebruikt om foto’s te bespreken, afspraken te maken en er worden centraal presentaties van de werkgroepen getoond.
Hoe kan ik me als lid aanmelden?
Je kunt je voor een lidmaatschap of voor de mogelijkheid een keer te komen kijken aanmelden door bij LID WORDEN het contactformulier in te vullen. Voor lidmaatschap van de Sociëteit is aanmelden verplicht als je definitief lid wordt.

Comments are closed.