Werkgroepen 2023.

In januari 2023 zijn de volgende werkgroepen van start gegaan:

Gevangen door het licht

Landschappen

Fotobewerking

Architectuur

Water

Presentaties 2022.

In 2022 zijn 2 werkgroepen in actie geweest en met veel plezier willen zij hun prachtige series met ons delen.
De eerste groep, Els Pij, Trudy en Jan, koos voor de titel Verborgen schoonheid.
Klik hier voor de serieVerborgen Schoonheid

De tweede werkgroep, Jan en Andrè hebben vele verschillende vogels voor de lens gehad, zowel in Nederland als in Zweden en in Frankrijk. Klik hier voor de serie “Vogelfotografie”.

Presentaties 2020

Verslag van MACRO werkgroep 1 (klik HIER)

Een jaar geleden zijn we met een grote groep gestart met het fotograferen van de kleine dingen om ons heen. Trudy, Els Pijnappels, Willem, Herman, Anke, Ellen, Eppie, Joan en Jan zijn individueel en in kleine en grotere groepen met dit onderwerp bezig geweest.
Centraal stond het plezier in en het ontdekken van de boeiende wereld van de macrofotografie.

Klik HIER om de serie te bekijken

Vol enthousiasme zijn wij, Marijke, Annette, Wapke, Anneke en Els v. Paasen van start gegaan met het thema Macro / close-up. Een thema met veel facetten. Resultaten bereikten we door vallen en opstaan. Helaas moesten we door Covid19 onze samenkomsten tot een minimum beperken, maar online hielden we contact. Bij het fotograferen zijn diverse objectieven en tussenringen gebruikt. Keuzes van belichting, ISO en kleur geven bijzonder resultaten. We hopen dat jullie met deze serie veel kijkplezier beleven. Maar kijk kritisch en wees niet zuinig in je commentaar. Wij leren graag nog elke dag bij, want wij gaan komende tijd verder op deze weg.

Klik HIER om de serie te bekijken

De werkgroep Natuur en Landschap bestaat uit een 8 tal leden, verdeeld in 2 groepjes door de Corona maatregel. Groep 1 Albert Hofman , Henk van Beers, Henny Husman en Anneke Pahlplatz en groep 2 Piet Achterberg, Anne-Miek Verpalen, Gerard Veenstra, Pieter van de Ven. Tijdens de 1e bijeenkomst hebben we onszelf doelen gesteld en we proberen daar van uit te gaan bij het fotograferen. We hopen binnenkort gezamenlijk op pad te kunnen gaan. Met enthousiasme kwam groep 1 in deze coronatijd tot een digitale verzameling in dit Googlealbum.

Klik HIER om de serie te bekijken

Comments are closed.