Scroll to Content

Startfoto

Wat een rust op het mooie strand van Praia de Rocha in de Algarve van Portugal!  Onder al die leuke parasolletjes kunnen we nog nagenieten van de warmte van de mooie zomer.
Probeer weer 2 elementen uit de foto die je krijgt toegestuurd in jouw foto te laten terugkomen.

Henny Husman:

Zon ligstoelen liggen te wachten op vele zon/zee liefhebbers en liefhebbers voor overdekt zwembad om lekker genieten van de rust/oase.

Joke Kennis:

Op de foto kan ik door de ramen naar binnen kijken, ik zie groene en oranje meubels, het brengt mij bij dit gebouw met héél veel ramen, dat ”de kleurpotloden” wordt genoemd.

Eppie Lingsma.

De verbinding is dat de flats kleurrijk zijn en de muur ook in beide gevallen spreek men over huisvesting. Maar het verschil zit in het feit dat de een vrij naar buiten kan en de ander niet.
En daar geld he motto: we gaan nog niet naar huis nog lange niet nog lange niet!!!!!

Annette van Kooten:

Hier is maar een antwoord bij mogelijk……
De speelse kleuren herbergen achter de muur een rauwe werkelijkheid en ik weet niet of ze ontleend zijn aan het spel dat ik op de foto heb gezet, maar de kleuren op muur vertonen behoorlijk veel overeenkomst……
Als je dan weet dat je in dit spel ook eindeloos in de gevangenis kunt zitten wachten op de kanskaart….

Anneke Pahlplatz: 

Zo’n speelbord van Monopolie doet me denken aan gezellige winteravonden, kaarsjes aan, glaasje wijn, knapperend houtvuurtje en dan de spelletjes uit de kast!
Wat wil een mens nog meer!

André Jansen:

De foto die ik gemaakt heb is geïnspireerd door de sfeer van de foto. Het deed mij denken aan muziek, de donkerbruine en rode kleur en een open haard. Ik heb enkele instrumenten opgesteld voor de open haard. Ik heb wel verschillende opstellingen uitgeprobeerd en uiteindelijk na lange twijfel deze foto uitgekozen.

Jet de Jong:

Warmte in de twee betekenissen stralen ervan af, foto van een muziekliefhebber, beoefenaar misschien? Oude instrumenten…
Ik luister heel graag naar muziek, – tijdens uitvoeringen of gezellig thuis bij de open haard, wijntje d’rbij -genieten maar! Cd’s zijn ook al “oud” intussen.
Maar gunst – die zonnebril hè…raadselachtig maar tegelijk ’n ínkoppertje!!

Albert Hofman:

” Na het diner: het vuur is geslonken, de boeken zijn weg, de muziek is uit, de borrel resteert.”

Joan Hirdes: 

In gedachten Kerst. 2 elementen in de foto: Glas en Licht.

De startfoto begint een een totaal ander jaargetijde….