WELKOM !!! Wie zijn wij?

Foto Gerard Veenstra

Wij zijn een groep enthousiaste amateurfotografen uit Grave, die het leuk vinden om samen te fotograferen. We stimuleren, motiveren en inspireren elkaar om onze vaardigheden te ontwikkelen. Beginner of gevorderde maakt hierbij niet uit, wij delen de wens om stappen vooruit te zetten. Om lid te zijn van onze fotoclub heb je geen uitgebreide en dure fotoapparatuur nodig, mag wel natuurlijk.

Fotoclub de Soos is opgericht in 2011. Het is een club met 30 tot 40 leden. Op de clubmiddagen en in werkgroepen besteden we aandacht aan alle aspecten van de fotografie. Ook hechten wij aan een goede sfeer binnen de club en staat gezelligheid voorop.

Activiteiten
Drie keer per maand hebben wij op maandagmiddag van 13:30 tot 16:30 uur een clubmiddag. Twee middagen voor alle leden en één extra middag voor de leden die meer verdieping willen. Op alle bijeenkomsten komen diverse foto-onderwerpen aan bod, met het doel steeds weer een stapje vooruit te zetten in onze fotografie. Dat doen we door positief kritisch naar elkaars foto’s te kijken en elkaar opbouwende suggesties te geven.  Ook is er veel aandacht voor creativiteit en techniek. Een maandelijks terugkerend onderdeel is de verkiezing van de Foto van de Maand.

Eens per maand gaan we op een clubmiddag met elkaar op pad om te fotograferen. Dat kan in de directe regio zijn, maar ook daarbuiten. De gemaakte foto’s bespreken we op de volgende clubmiddag.

Interesse?
Ben jij bezig met fotograferen? Zoek je inspiratie, motivatie en gezelligheid? En wil je ondertussen ook nog wat leren. Dan ben je van harte welkom bij Fotoclub de Soos, Kasteeltje 2a in Grave. Kom vrijblijvend een keer langs op een clubmiddag om de sfeer te proeven en om kennis te maken. Via onze CONTACT pagina kun je een afspraak maken om er een keertje bij te zijn.

De Fotoclub contributie bedraagt € 20 per jaar. Overige voorwaarden vind je bij Contributie op deze site.