Interessante tentoonstellingen

Voor Fotoexposities en tentoonstellingen  kijk eens op: Fotoexpositie.nl

Je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief van fotoexpositie.nl; je krijgt dan elke maand informatie over de meest recente exposities in Nederland in je mailbox.
Zoals bijvoorbeeld in Breda: in het Stedelijk Museum van 5 september 2018 t/m 3 februari 2019 de fotoexpositie “Artificial Impressions” 

En wat is er meer? 

Erwin Olaf

Gemeentemuseum Den Haag en Fotomuseum Den Haag brengen met een dubbeltentoonstelling een eerbetoon aan een van Nederlands beroemdste fotografen: Erwin Olaf (1959) van 5 februari t/m 12 mei 2019.
Olaf is beroemd door zijn prachtige portretten die hij maakt van de leden van ons Koninklijk Huis!

 

Feast for the Eyes – the Story of Food

Feast for the Eyes – the Story of Food in Photography laat de rijke geschiedenis van voedselfotografie zien. Niet alleen in de beeldende kunst, maar ook in commerciële en wetenschappelijke fotografie en fotojournalistiek. 

 Zilveren camera 

2 februari t/m 31 maart 2019

Deze 70ste editie van de Zilveren Camera laat meer dan 200 indrukwekkende nieuwsfoto’s zien van in totaal 55 fotografen. Niet alleen de beste persfoto’s van het afgelopen jaar maar ook de winnaars voor de Prijs voor Storytelling, de NSP/Zilveren Camera Sportfoto van het Jaar en de Paul Peters Fotoprijs voor sociale fotografie. Je kunt urenlang dwalen langs grote en kleine verhalen van het afgelopen jaar. Foto’s Pim Ras, Cynthia Boll, Gerlinde Schrijver en Bram Janssen.

Comments are closed.