Interessante tentoonstellingen, wedstrijden.

Voor Fotoexposities en tentoonstellingen  kijk eens op:

Fotoexpositie.nl

Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief van fotoexpositie.nl op deze site, dan krijg je elke maand informatie over de meest recente exposities in Nederland in je mailbox. Zoals bv.:

In Breda is in het Stedelijk Museum van 5 september 2018 t/m 3 februari 2019 de fotoexpositie “Artificial Impressions” te bekijken.

Jubileumexpositie van de fotoclub KIEKUS in Wanroy ter gelegenheid van 35 jarig bestaan op 26, 27 en 28 december 2018 in het Wapen van Wanroy van 13.30-17.00 uur.
Op donderdag 27 december heeft fotoclub Kiekus natuurfotograaf Johan van de Wielen uitgenodigd een presentatie te geven van zijn werk met als onderwerp: “een wonderlijke reis door Nederland”,  van 19.30 tot 22.30 uur. De entree is 5 euro pp.
De zaal is open vanaf 19.00 uur. Wapen van Wanroy, Kwikstraat 6 in Wanroy.