Winnaars Gala-avonden vanaf 2013

Winnaars Awards vanaf 2013

images

In het najaar worden tijdens de Award-avond prijzen uitgereikt aan de winnaars van de mooiste foto’s van het jaar. Dat gaat als volgt.
Elk jaar zijn er 6 tot 7 maandopdrachten met een thema waarmee de leden aan de slag moeten. Elk lid mag per keer maximaal 2 foto’s insturen. De inzendingen worden gejureerd door alle leden en daaruit komen dan 4 genomineerde foto’s, de foto’s die de meeste punten hebben gescoord. Een van deze foto’s, die met de hoogste puntenscore wordt winnaar en die foto wordt Foto van de Maand.

Voor de jurering doen alle genomineerde foto’s mee. Er wordt gejureerd door 2 jury’s. De leden van de fotoclub kiezen een winnaar; de vakjury, dat is een professionele fotograaf kiest ook een winnaar.

Hier volgen de genomineerde foto’s van de afgelopen 5 jaren en de winnaars.