Welkom

Van harte welkom op de website van fotoclub De Soos. De fotoclub voor iedereen met een passie voor fotograferen. Of je nu net begint of al jaren op hoog niveau foto’s maakt, bij ons vind je mensen die de liefde voor fotografie delen.

Samen leren we van elkaar en proberen we waar mogelijk onze kwaliteiten te verbeteren. We organiseren foto-excursies, nemen deel aan leerzame en praktische workshops en werken samen aan allerlei thematische opdrachten die met fotografie te maken hebben. Maandelijks is de verkiezing van foto van de maand.

– elke amateurfotograaf is welkom;
– er zijn geen eisen voor wat betreft je technische kennis;
– de fotoclub komt tweemaal per maand bijeen van 13.30 tot 16.00 uur op maandagmiddag;
– eenmaal per maand op de donderdag van 19.30 tot 21.30 uur is er een thema-avond.

Fotoclub de Soos is opgericht in 2011. Het lidmaatschap van de fotoclub is € 100,- per jaar (2x maandagmiddag per maand)
Voor leden die ook deelnemen aan de 3e maandagmiddag in de maand (verdiepingsmaandag) bedraagt de contributie  € 128 per maand. Je bent dan ook lid van de Foto Bond Nederland.

Het is mogelijk om als aspirant-lid eerst een maand kosteloos kennis te komen maken.

Tevens kun je geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen deelnemen aan de activiteiten van de Sociëteit Tot Nut ende Vermaeck in Grave.

Aanmelden kun je via het formulier onder  Contact.